دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دو پایگاه نظامی مهم آمریکا در سوریه هدف حمله قرار گرفت

منابع رسانه‌ای، از حمله پهپادی به پایگاه «التنف» آمریکا و حمله راکتی به پایگاه اشغالگران در میدان گازی «کونیکو» در سوریه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 19
کد خبر: ۲۰۹۳۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای از حمله پهپادی به پایگاه نیروهای آمریکایی در التنف واقع در در جنوب شرق سوریه و نزدیکی مرز عراق خبر دادند.

 

پایگاه خبری شبکه المیادین گزارش داد که پایگاه آمریکایی التنف با سه پهپاد هدف قرار گرفته است اما هنوز از میزان خسارات وارده خبری در دست نیست.

 

پایگاه التنف مهم‌ترین مقر نظامیان آمریکایی در جنوب شرق سوریه محسوب می‌شود که در مثلث مرزی سوریه، عراق و اردن واقع شده است. نکته قابل توجه اینکه مقر گروهک تروریستی «مغاویر الثوره» نیز در داخل همین پایگاه و در مجاورت نیروهای آمریکایی قرار دارد.

 

از سوی دیگر، کانال تلگرامی «صابرین» علاوه بر انتشار خبر حمله پهپادی به التنف از هدف قرار گرفتن پایگاه اشغالگران آمریکایی در میدان گازی «کونیکو» واقع در شرق سوریه و استان دیرالزور با راکت گزارش داد و نوشت که منابع آگاه از شنیده شدن صدای چندین انفجار در این پایگاه خبر دادند اما هنوز هیچ طرفی مسؤولیت این حملات را برعهده نگرفته است.

 

پایگاه گازی کونیکو در حومه دیرالزور واقع در شرق سوریه و در کنترل نیروهای اشغالگر آمریکایی است./ فارس

ارسال نظر